PVC stolarija treba da bude napravljena od kvalitetnih materijala i da PVC prozori, budu pravilno sastavljeni u ceo sistem. Na prvi utisak izgledaju indenticno svu ponudjeni PVC prozori u Beogradu, ali cene se dosta razlikuju...? PVC stolarija Beograd.

PVC stolarija REHAU. Prodaja, izrada i ugradnja PVC prozora REHAU, Beograd, Vozdovac. PVC prozori i PVC balkonska vrata, izradjuju se od profila visoke klase i sigurnosti, dobre toplotne i zvucne izolacije. Uz male troskove odrzavanja. PVC stolarija se i posle dugi niz godina otvara i zatvara lepo, ne vitoperi se, nema krivljenja i ne menja boju. Garancija 10 godina na profil REHAU.
PVC STOLARIJA AKCIJA. Nudimo Vam PVC prozore od profila REHAU Ekonomik, (ravno krilo) - 5 komora. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Idealna PVC stolarija ukoliko planirate adaptaciju stana.

PVC stolarija REHAU, kvalitetni PVC prozori, napravljeni od REHAU profila, sigurno su mudra investicija u buducnost i misljenja smo da je nasa PVC stolarija, najbolja opcija za Vas dom zbog svog proverenog kvaliteta, dugotrajnosti i ekonomicnosti.

PVC stolarija cena po m2. Cenovnik PVC stolarije formira se na osnovu vise faktora. Samo za roletne i komarnike cena izrade je po m2. Za PVC stolariju (PVC prozori i PVC vrata), formiran je konkretan cenovnik. Trenutno su na akciji PVC prozori - REHAU EKONOMIK. Dole u prilogu mozete pogledati CENOVNIK PVC stolarije na akciji.
 Cenovnik PVC stolarije na AKCIJI   

PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA DVE LOKACIJE: 
Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace).
Beograd - Rakovica - Ulica Maricka br.8 
Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS 011 411 2136 mobilni 065 545 0705 - 065 545 0707 
pvcstolarijarehau@gmail.com 
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE BUDITE SLOBODNI I KONTAKTIRAJTE NAS

Powered by WebExpress
4e17d4d430f446